Njurunda Sportklubb

Här kan Ni följa vårt bygge av den nya cafeterian och allt annat som händer i föreningen... Välkomna in bakom kulisserna!

Nu går det undan..,

Publicerad 2015-03-27 10:09:00 i Cafébygge,

I den vänstra öppningen kommer Ni att få Er korv & toast serverad... (Ingången till övervåningen kommer att vara snett fram till höger). Sälj/kassa delen kommer att vara till vänster där Ni inte kan se någon vägg än..


 

 
Nu börjar man se hur själva Sunes delen ska se ut.. Det är mycket att tänka på och beslut ska fattas.. Som tur är så är det ett kanongäng som representerar lagen i kioskgruppen och vi hoppas att Ni kommer att gilla våra ideér med hur Sunes kommer att se ut och verka.
Allt kommer inte att ske på en gång utan vi börjar helt enkelt med att flytta kioskverksamheten in till värmen och fräscha upp vissa bitar i sortimentet och sedan göra lite ändringar varteftersom.
På söndag är det sista dagen innan isen stängs av. Så planen är att flytta resultattavlan så fort som möjligt efter det så att man sedan kan påbörja att kapa i väggen mot hallen
 
Fortsättning följer..
 
/Jessica 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Njurunda sportklubb är en ideell förening som med idrottsutbildning som plattform arbetar mot okunskap, intolerans och rasism och för ökad tolerans, förståelse och kunskap. Klubben som bildades 24 april 1971 är moderklubb för sådana storstjärnor som Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Erica Udén Johansson, Erik Gustavsson, Mathias Månsson och Sebastian Lauritzen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela