Njurunda Sportklubb

Här kan Ni följa vårt bygge av den nya cafeterian och allt annat som händer i föreningen... Välkomna in bakom kulisserna!

Äntligen!

Publicerad 2015-08-02 21:46:25 i Allmänt, Cafébygge, Fotboll, Hockey,

Vilken vecka!!!
 
Tänk Er en myrstack................................ Ja, precis så har det varit på ishallen senaste veckan.. Föräldrar, vaktmästaren samt bygg & plan har hjälpts åt att städa i hallen och några i J18 har burit upp inventarier.. Hissen har provkörts och planering inför den stundande hockeycampen har gjorts. Samtidigt har varor och köksutrustning burits upp från gamla Sunes och jag har inhandlat det som fattas.. Man kommer på saker varteftersom så många svängar till IKEA har det blivit..
 
Café delen är inte färdig med inredning än men vi har ändå gjort en provisorisk lösning så att vi kan ha försäljning samt matservering under campen..
 
Idag har vi fått massor av beröm av besökande gäster och alla bord var upptagna.. Riktigt kul att se!
Många av Er undrar säkert vem den första betalande gästen var så för att stilla Er nyfikenhet så var det en pappa i Sundsvall Hockey.. Han tyckte att vi hade fått superfint!
 
Ett stort tack till Erika Melander,Maria Stadin, Ann Sandström & Ann-Louise Myhrgren som hjälpt till med att iordningsställa cafeterian så att vi kunde hålla öppet idag och tack till bygg & plan som sett till att barnen fått åka friåkning i helgen.. Även Pelle Westin, Mats Falck & flera andra har hjälpt till med lite olika saker.. 
 
Mitt i allt detta har Mid Norden fotbollscup gått av stapeln i helgen och NSK har varit superduktiga... Väntar på slutresultaten..
 
I morgon möter GIF Sundsvall Hammarby på hemmaplan och för Er som tycker att Ni ser bekanta ansikten på planen så är det P05 som ska vara maskotar..
 

Ovan: Erika är redo att öppna nya fiket för första gången
  Ovan: Maria var en av alla nöjda besökare idag


Ovan: Provisorisk exponering
 

Ovan: Till veckan kommer glassen :)
 
 
Ovan: Förberedelse inför matserveringen på campen
Äntligen har vi en hiss!


 
 //Jessica
 

Om

Min profilbild

Njurunda sportklubb är en ideell förening som med idrottsutbildning som plattform arbetar mot okunskap, intolerans och rasism och för ökad tolerans, förståelse och kunskap. Klubben som bildades 24 april 1971 är moderklubb för sådana storstjärnor som Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Erica Udén Johansson, Erik Gustavsson, Mathias Månsson och Sebastian Lauritzen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela