Njurunda Sportklubb

Här kan Ni följa vårt bygge av den nya cafeterian och allt annat som händer i föreningen... Välkomna in bakom kulisserna!

Senaste nytt

Publicerad 2015-05-27 11:59:05 i Cafébygge, Hockey,

Hej
 
 
Nu är det klart med att A-laget kommer att få en tränare vid namn Magnus Billman. Flera av Er vet säkert vem det är men vi kommer att lägga ut mer information inom kort!
 
Det ligger hockeyprylar på läktaren som vi skänker bort till den som vill ha. Mycket har försvunnit men det finns fortfarande saker kvar om någon vill komma och kika
 
Anmälningarna till hockeycampen fortsätter komma in. Glöm inte att anmäla Ert barn snaarst om de ska vara med i campen.
 
Eftersom gräsplanen på NSK inte är riktigt spelklar så har Häljum gjorts i ordning för att kunna nyttjas tillfälligt för de som inte vill/kan spela på grus. 
Något lag kommer även att spela på Söröje.
 
Kioskgruppen kommer att träffas nästa vecka för att diskutera lite kring Sunes verksamheten. Nytt är bla att vi kommer att sälja GB glass. Några sorter och åretrunt försäljning är det som gäller.
 
Nu blir det fint på övervåningen och i hallen.. Snart är mattan färdiglagd..Det blir verkligen jättefint! Ni får ha överseende med att det är dammigt men kul att kunna visa lite bilder..
 
Arbetet med panelen fortsätter. Det kommer att bli en stor skillnad mot tidigare.. Ljust & fint!
 
//Jessica
 
Nedan: WC

 
 
 
 
 
  

Om

Min profilbild

Njurunda sportklubb är en ideell förening som med idrottsutbildning som plattform arbetar mot okunskap, intolerans och rasism och för ökad tolerans, förståelse och kunskap. Klubben som bildades 24 april 1971 är moderklubb för sådana storstjärnor som Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Erica Udén Johansson, Erik Gustavsson, Mathias Månsson och Sebastian Lauritzen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela