Njurunda Sportklubb

Här kan Ni följa vårt bygge av den nya cafeterian och allt annat som händer i föreningen... Välkomna in bakom kulisserna!

Fredag igen... och nya bilder

Publicerad 2015-04-24 14:22:00 i Allmänt, Cafébygge,

Fredag igen!

Vet att många av Er funderar på vad som händer på NSK när isen stängts av.. Någon trodde det var stängt här men så är det absolut inte!
 
Anders Å har fullt upp med att gå igenom lagkontona och allt som hör därtill. Föreningsrullen ska redovisas nu och det är lite pyssel att kika så allt stämmer. Därtill kommer sedvanlig fakturering och betalning av fakturor. Skyltar med reklam för fotbollen har även satts upp kring NSK och inspektion har skett av stängslet kring nya fotbollsplanen
 
Anders B (vaktmästaren) har denna vecka gödslat 250 kilo på gräsplanen och bevattningen är i gång. Han städar och rensar på NSK:s mark. Idag gjordes fyndet av en bilmotor i bäcken! Någon som känns vid? Mycket städning kvar dock..
Han har även tagit bort näten och börjat måla målburarna..
 
Nästan alla fotbollsmålen är hitkörda från Häljum
 
Städerskan städar på och gör ett kanonjobb! Vi upptäckte i tisdags att hon fyllde år i måndags och samlade ihop pengar och överraskade henne med en blombukett och fika. Hon blev otroligt rörd och glad och trivs jättebra här vilket känns bra. 
Fick beröm av gymkillarna att det aldrig luktat så gott och varit så rent i gymet
 
Själv är jag snart klar med genomgången av skyltarna i ishallen samt har lite möten inbokade med ev nya kunder. Bidrag och fonder som vi kan söka ses över och kontakt med fotbolls & hockeysektionen hålls angående utbildningar och genomgång vad som kommer behövas till respektive säsong. 
Utbildning avseende LOK stödet är på G och först ut blir fotbollen
Arbetet med nya Sunes fortsätter och nytt möte med Sunesgruppen är bestämt till 18/5.
I helgen kommer det även inventeras i klädförrådet samt gamla Sunes.
 
Föreningsrullen har tagit mycket tid men nu har alla hämtat sitt papper och vi konstaterar att allt flutit på bra
 
Har någon flyttkartonger som Ni vill skänka så lämna gärna utanför entré dörren i helgen..Ska packa lite vartefter jag inventerar
 
Bygget går fort framåt! From idag så får INGEN gå in på övervåningen då det är primat på golvet
På måndag kommer golvet flytspacklas och det ska sedan torkas i 2 veckor..
Musikrummet är helt borta..Där är det nu en plattform samt en trapp ner mot läktaren.. Elektrikern tyckte det var jättespännande att se våra internet och eldragningar därinne :)..  
Fönstren är insatta och vit panel spikas upp på väggen inne i ishallen 
Målaren har även spacklat klart och målat det mesta men än kvarstår arbete..
 
Ute är ny plåt uppsatt på gaveln vid den nya trappan
 
Här har Ni lite bilder..Sorry att de är lite i oordning
 
 
Nedan: Inne i Sunes. T-väggen som syns kommer att ha plats för värmeskåp på ena sidan samt förvaring på den andra.  Sidan mot serveringen kommer att ha hyllor/stänger för varor samt drickakyl (med reserv.för ändringar)
 
Nedan: Ingången från läktaren (tidigare musikrum). Plattform med räcke utanför
 Nedan: Ingång från läktaren

Nedan: Bakom den bortre väggen är det nya kansliet och i hålet Ni ser ska det sättas upp en vikvägg. Därinne blir det mötesrum. Ingången sker till vänster där Ni ser ljusinsläppet
 
  
Nedan: Härliga fönster borta i mötesrummet

  
Nedan: Sunes
 
Nedan: Plats för hissen
 
 
Nedan:Snyggt med panelTrevlig helg!
 
//Jessica

Om

Min profilbild

Njurunda sportklubb är en ideell förening som med idrottsutbildning som plattform arbetar mot okunskap, intolerans och rasism och för ökad tolerans, förståelse och kunskap. Klubben som bildades 24 april 1971 är moderklubb för sådana storstjärnor som Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Erica Udén Johansson, Erik Gustavsson, Mathias Månsson och Sebastian Lauritzen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela