Njurunda Sportklubb

Här kan Ni följa vårt bygge av den nya cafeterian och allt annat som händer i föreningen... Välkomna in bakom kulisserna!

Guld medaljörerna!

Publicerad 2015-03-31 14:22:00 i Allmänt,Team 04 avslutade säsongen med att ta guld på hemmaplan i Fredrik Modin Cup i söndags!
NSK mötte Hudiksvall i finalen och vann med 4-2!
Föreningen, domarna och föräldrarna har fått mycket beröm för väl genomförd cup..Jättekul!
 
STORT GRATTIS TILL ER!
 
I söndags kväll stängdes isen av och det känns lite vemodigt att se den sakta försvinna samtidigt som det är kusligt tyst i hallen.. Ett tacksamt avbrott i tysnaden är dock hammarslagen från vinden vilket vittnar om cafébygget som pågår där..Tänkte bjuda på en bild men Ni får vänta till torsdag :)
 
Igår hade fotbollen möte, ett riktigt bra gäng måste jag säga som arbetar hårt inför den stundande fotbollssäsongen
Känns hur spännande som helst att få se träningen komma igång på den nya gräsplanen intill ishallen inom snar framtid!
 
Ikväll är det styrelsemöte och imorgon marknadsmöte sedan är påsken här och vi håller stängt på fredag
 
/Jessica
 
 
 

Sista bilderna för helgen

Publicerad 2015-03-27 16:14:47 i Allmänt,

Övre bilden: Sunes
Nedre bilden: Kornischer med reklamplatser 
Nu laddar vi för Fredrik Modin cup hela helgen! (Team 04)
Första matchen ikväll 19.00 NSK-Östersund 

Trevlig helg!

/Jessica 

Nu går det undan..,

Publicerad 2015-03-27 10:09:00 i Cafébygge,

I den vänstra öppningen kommer Ni att få Er korv & toast serverad... (Ingången till övervåningen kommer att vara snett fram till höger). Sälj/kassa delen kommer att vara till vänster där Ni inte kan se någon vägg än..


 

 
Nu börjar man se hur själva Sunes delen ska se ut.. Det är mycket att tänka på och beslut ska fattas.. Som tur är så är det ett kanongäng som representerar lagen i kioskgruppen och vi hoppas att Ni kommer att gilla våra ideér med hur Sunes kommer att se ut och verka.
Allt kommer inte att ske på en gång utan vi börjar helt enkelt med att flytta kioskverksamheten in till värmen och fräscha upp vissa bitar i sortimentet och sedan göra lite ändringar varteftersom.
På söndag är det sista dagen innan isen stängs av. Så planen är att flytta resultattavlan så fort som möjligt efter det så att man sedan kan påbörja att kapa i väggen mot hallen
 
Fortsättning följer..
 
/Jessica 
 

Om

Min profilbild

Njurunda sportklubb är en ideell förening som med idrottsutbildning som plattform arbetar mot okunskap, intolerans och rasism och för ökad tolerans, förståelse och kunskap. Klubben som bildades 24 april 1971 är moderklubb för sådana storstjärnor som Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Erica Udén Johansson, Erik Gustavsson, Mathias Månsson och Sebastian Lauritzen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela