Njurunda Sportklubb

Här kan Ni följa vårt bygge av den nya cafeterian och allt annat som händer i föreningen... Välkomna in bakom kulisserna!

Månadsinfo och bebislycka

Publicerad 2016-02-04 02:10:03 i Allmänt,

Tiden går så himla fort, redan februari och det känns som att vi nyss började säsongen
 
I år har vi planerat att ha is till 17/4 vilket gett mycket positiv respons och det är jättekul att säsongen förlängs med ca 2 veckor
 
Kommande veckor då vi har ganska mycket istider uthyrda så satsar vi på att försöka ha uterinken åkbar för de som vill åka friåkning mer än de tider som erbjuds inne i hallen
 
Vår cafeteria har varit i bruk ett tag och vi får otroligt mycket beröm, både från Njurundabor men även från långväga gäster. Det är svårt att tänka sig att vi varit utan den tidigare..
Det återstår lite pyssel, dels ska det nya köket installeras inom några veckor samt så ska det upp lite historia på väggarna och i kornicherna. Det kommer bli jättesnyggt när det är färdigt!
Kul att många ungdomar kommer efter skolan, värmer mat, pratar, umgås och läser läxor. Det var lite livat från början men nu är det bra nivå.
Kioskgruppen hade möte i måndags och planerade bemanningen för våren.
Vi har även fått hjälp så att vi kan hålla kisoken öppen dagtid hela sportlovet!
 
5/11 hade vi Damkronorna här på NSK. Sverige-Finland med vår egen stjärna Erica Udén Johansson som var med och spelade!  Hur kul som helst.. 


Medlemmarna visade verkligen att vi var en förening och ställde upp på alla möjliga vis. Småkillarna sålde lotter och i gamla kansliet hade vi en viphörna där det bjöds på smörgåstårta.
Kiosken hade lång kö i pauserna trots extraupsatta försäljningsställen men det gick över förväntan och man behövde inte köa så länge
Lite akut blev det när vi fick ett samtal samma dag som matchen att det blivit en miss med handdukarna som skulle levereras till oss från Sundsvall Hockey. Tvättbolaget hade skickat fel antal så de undrade om vi kunde ordna fram 30 likadana handdukar.
Det var lite annat att stå i den dagen kan man säga så tillsist löste vi det så att vi fick låna Sundsvalls handdukar med löfte om att lämna tillbaka de tvättade och torkade senast 14.00 dagen efter...
Kan säga att det blev en hysterisk fm den dagen. Är tacksam att vi fick låna friskolans lokaler för att torka hälften av handdukarna...
Prick klockan 14.00 var de returnerade ialla fall :D
Någon vecka efter landskampen så kom ett tackmail från förbundet. De var jättenöjda med vårt arbete och mottagande och det Finska laget m ledare berömde oss .. Jätteroligt!
 
I december kom Bingolotto försäljningen! Det är verkligen kul att sälja något så lättsålt som uppesittarlotter!
När vi tyckte att vi hade mycket lotter kvar så ställde marknadsgänget upp och även några utomstående och helt enkelt ställde sig på olika platser och sålde. Jag kan ta ett ex.. Min son som är 8 år sålde bingolotter  för 7000:- på 4 timmar och jag för 9000:- samma tid. Det ger otroligt med pengar till föreningen och något vi ska utveckla vidare till nästa omgång
Och dessutom har vi ju fått diplom att vi sålt vinstlotten - en  bil! 
 

För några veckor sedan upptäckte några föräldrar och ledare att det läckte vatten i ett rör ovanför gamla Sunes. Som tur var lyckades vi åtgärda läckan utan att ringa efter hjälp.
Dock var det hur mycket vatten som helst på golvet men många stannade och hjälpte till som tur var. Ännu ett exempel på att vi hjälps åt när det behövs.
Förra veckan gick jag en utbildning i vårt nya låssystem som kommer installeras inom snar framtid. Äntligen kommer vi att få ett "tagg" system där vi kan se vilka som kommer och går i hallen och alla gamla nycklar blir obrukbara. Kommer bli kanonbra!

Vi vill säga grattis till vår städerska Ismehan som i januari fick en liten pojke! Allt har gått bra och vi ser fram emot att de kommer och hälsar på någon dag!

På fredag är det matchdax på hemmaplan för a-laget. 19.30 möter de Kramfors. NSK vann hela serien och spelar nu i alltvåan.. Kom o titta på en spännande match!
Vid förra hemmamatchen provade vi ett nytt koncept. Vi erbjöd motståndarlaget mat efter matchen mot kostnad.
De gick upp i fiket efter matchen och åt innan de åkte vidare med bussen.
Det blev uppskattat  och något vi kommer fortsätta med när vi har möjlighet 
 
Idag har vi haft utbildning i klubbteknik med hockeykonsulenten Anders Lundqvist. 17 stycken av våra tränare var med. Först körde de ett ispass, sedan teori. Hockeysektionen bjöd på Pytt i panna med ägg & rödbetor efter ispasset och alla verkar vara nöjda med kvällen. Kul att så många kunde vara med!
 

 
Just nu håller vi på att planera för lite olika projekt.. Det som vi sökt bidrag för är att kunna göra iordning domarrummet till ett fint omklädningsrum för våra tjejer. Det betyder att domarrummet kommer att få en ny placering tillsammans med ett intillliggande sjukvårdsrum. 
Detta är som sagt vad vi planerar och ingenting som på något sätt är klart än.
Igår hade jag och Kjell ett möte med kommunen där vi diskuterade möjligheterna till att söka bidrag för en sarg.
Det är någonting som hallen verkligen är i behov av så vi håller tummarna!
 
 
Om man ska nämna lite tråkigheter i vår övrigt fantastiska verksamhet är att vi haft skadegörelse på den nya gräsplanen. Någon/några har kört med bil av något slag och kört upp djupa spår. När tjälen går ur kommer vi kunna beräkna hur stora skadorna är och vad det kommer kosta att reparera. 
Om någon vet vilka som gjort detta så kontakta polisen omgående!
 
Det andra problemet vi har är av det ofräschare slaget. Någon har 3 ggr på kort tid smetat ut avföring i offentliga utrymmen. Det här är liksom inget man vill ska fortsätta så om någon lägger märke till något ovanligt så kontakta kansliet. 
 
//Jessica
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Njurunda sportklubb är en ideell förening som med idrottsutbildning som plattform arbetar mot okunskap, intolerans och rasism och för ökad tolerans, förståelse och kunskap. Klubben som bildades 24 april 1971 är moderklubb för sådana storstjärnor som Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Erica Udén Johansson, Erik Gustavsson, Mathias Månsson och Sebastian Lauritzen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela