Njurunda Sportklubb

Här kan Ni följa vårt bygge av den nya cafeterian och allt annat som händer i föreningen... Välkomna in bakom kulisserna!

Sebastian Lauritzen cup

Publicerad 2015-03-09 00:27:19 i Hockey,

Vilken helg det har varit!
Strålande sol och hockeycup i dagarna tre för team 05.
Killarna gjorde ett kanonjobb men det räckte inte riktigt hela vägen utan de slutade på en 4:e plats efter en riktig rysarmatch som slutade 3-4 där Flemingsberg gjorde det avgörande målet när det var 20 sekunder kvar av matchen..
Vann hela cupen gjorde Hille åbyggeby följda av Sollefteå på en fin andraplats 

Alla föräldrar och tränare  har gjort ett jättejobb och komplimangerna från de gästande lagen har varit många vilket är fantastiskt roligt! Trots lite missöden med larmet på Kyrkmons skola nattetid så var det inget som drog ner betyget.

Jag måste säga att jag är riktigt stolt över våra fantastiska NSK domare som dömde hela lördagen och efter några timmars sömn var de på isen igen 8.00 i morse.. Starkt jobbat!

Stort tack till Joakim Waldehagen, Elias Uden-Johansson, Melker Westin, Göran Höglin och Danne Rosbark (Sundsvall) som har gjort ett jättejobb!!!

Vill även skriva en blänkare gällande Gällsta som med sina fåtal spelare fick täcka upp med inlånade NSK spelare (team 06). Flera -06 spelar ibland med -05 så att nu möta NSK iförd Gällstas matchställ kunde man tro skulle kunna vara förvirrande men det är otroligt att se hur grabbarna snabbt anpassade sig och gjorde en stor kämparinsats och en riktigt bra cup

Detta är  exempel på vilken härlig förening NSK är och hur alla verkligen ställer upp när det gäller!

/Jessica 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Njurunda sportklubb är en ideell förening som med idrottsutbildning som plattform arbetar mot okunskap, intolerans och rasism och för ökad tolerans, förståelse och kunskap. Klubben som bildades 24 april 1971 är moderklubb för sådana storstjärnor som Fredrik Modin, Henrik Zetterberg, Erica Udén Johansson, Erik Gustavsson, Mathias Månsson och Sebastian Lauritzen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela